RETOUR // SERVICE // ONDERHOUD

Voor bestellingen die geplaatst zijn via de webwinkel van Captain Jack geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst ten zij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:
1. eerst per e-mail aangemeld is bij info@captain-jack.nl
2. conform onze retourinstructies verzonden wordt
3. compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit
4. binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 10 dagen na retourinstructie
(stap 2) wordt teruggestuurd

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending wordt overgegaan tot terugstorting van betaling.

Captain Jack loungechairs vergen weinig onderhoud. Natte gedeelten dep of wrijf je eenvoudig droog. Reinigen doe je met lauwwarm water en eventueel natuurlijke zeep. Let op: gebruik geen middelen zoals wasbenzine, ammonia, chloor en sterke allesreinigers. Deze tasten de be-schermlaag aan waardoor uw Captain JackĀ® minder lang mee gaat. U kunt er voor kiezen om een winterhoes voor uw loungechairs aan te schaffen (let op, niet be-schikbaar voor de hockers). In deze hoes kunt u uw stoelen bewaren tijdens de wintermaanden. Let op dat u de producten om schimmelvorming te voorkomen geheel droog in de winterhoes opbergt. Ondanks de hoge lichtbestendigheid van de Captain Jack loungechair kan het zijn dat ten gevol-ge van sterk wisselende weersomstandigheden (van regen tot hitte) na verloop van tijd enige verkleuring optreedt.